Wat een waanzinnige week!

Hoe gaaf, een zaal vol accountants!Vorige week was een bijzondere week waarnaar ik lang heb uitgekeken. Twee dagen die met rood waren omcirkeld in de agenda: de Nationale Accountancydag op donderdag en de Eredivisie Triathlon in Almere op vrijdag. Eerst de donderdag. Het was eigenlijk precies zoals Arjan Gelderblom op Twitter meldde: “het lijkt wel een reünie”. Zo voelde het ook! Ik heb zoveel bekenden gezien vanuit de accountancy. Jammer dat er maar zo weinig tijd was om iedereen te spreken. Het was zo’n dag waarover je de nacht vantevoren droomt: gaat alles goed, zijn alle losse eindjes weggewerkt? Welnu, dat waren ze. Alles klopte! De locatie, het weer, de sprekers, de dagvoorzitter, de real time vertalingen, allemaal perfect voor elkaar. Het Twinfield-team heeft weer een superprestatie neergezet.

Ik denk dat we ook hebben laten zien welke weg Twinfield is ingeslagen. Belangrijke thema’s, zoals het integreren van koppelingen met Twinapp-partners in de Twinfield user-interface en het zover mogelijk automatiseren in de keten, zijn duidelijk op het netvlies gezet. De software gaat duidelijk de volgende stap zetten in zelflerendheid. U weet wel, van Zoeken naar Vinden! De manier van werken wordt echt anders en Twinfield gaat u daarin faciliteren met een compleet andere design en software die voor u én met u meedenkt. Ik vond de keynote van Kevin Robert ook erg interessant. De hoogste baas binnen Wolters Kluwer Tax & Accounting komt niet zomaar ergens spreken. Daarmee gaf ons moederbedrijf nog maar eens aan welke betekenis aan ‘online’ binnen Wolters Kluwer wordt toegekend, en de belangrijke rol die Twinfield daarin heeft. Fijn ook dat Henri van Engelen, de Europese baas van Tax & Accounting in de zaal zat en kon zien hoe we ons presenteren aan klanten en partners en hoe goed de banden zijn! Ik vond het mooi om te zien dat we dit jaar veel gasten uit het buitenland op bezoek hadden. Vanuit de Verenigde Staten, Australië, Engeland en Ierland, België, Frankrijk en Duitsland: uit alle windrichtingen kwamen mensen naar de Nationale Accountancydag. Door middel van real time vertalingen konden zij alles Nederlandstalige sessies meemaken. Het hoogtepunt voor mij was mijn keynote voor een volle zaal, echt geweldig. Kippenvel als ik er aan terugdenk. En wat gaaf dat er zoveel werd getwitterd: de hele dag trending topic in Nederland; pas tegen de avond was de hashtag #1vdv trending. Prima, de verkiezingen zijn ook belangrijk.

 

Team4Talent, ook in Almere op het podium!Vrijdag stond in het teken van de sportiviteit: de laatste wedstrijd van de Eredivisie Triathlon in Almere. TEAM4TALENT had al vier wedstrijden gewonnen en we gingen voor de 5e en laatste overwinning in de Team Relay! De dag begon in Huissen waar Broekman Mode de atleten in nieuwe kleding stak. Kwestie van representativiteit: het team is nu niet alleen het snelste en beste team in het water en op het land, maar ook het best geklede team. Super van de Broekman(nen) dat ze dit voor ons doen. De Team Relay was mooi! Jorik van Egdom nam het voortouw om als eerste (en snelste) van start te gaan, Bas Diederen -onlangs al Nederlands Kampioen geworden in Veenendaal- nam het commando over, Evert Scheltinga vergrootte de voorsprong en Mark Oude Bennink maakte het af. Edo en Danne moedigden de mannen flink aan, mooi om die passie en betrokkenheid bij de teamgenoten te zien! Het winnen van de Eredivisie Triathlon was gaaf en smaakt naar meer. En dat in ons leerjaar! Nu evalueren, nieuwe doelen bepalen en plannen maken. Daar komt weer van alles bij kijken. Ook willen we nieuwe sponsoren aan het team verbinden. Wie wil dat nou niet? Een schone sport die altijd positief in beeld komt, topatleten die bovendien bijna allemaal hoger opgeleid zijn en dus ook voor bedrijven van meerwaarde kunnen zijn, dat is toch super om je als bedrijf mee te verbinden? Heb je interesse, dan hoor ik het graag! Al met al voor mij een bijzondere, vermoeiende maar een waanzinnige week! Bedankt allemaal!

Co-founder Twinfield | Expert in SaaS | Online accounting | Founder Team4Talent | Motivator | Inspirator | Accountant | Triathlon | Speaker

Huissen, The Netherlands �· http://www.andrekwakernaat.com

Facebook Twitter LinkedIn 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *