Uitdagende evenementen, daar hou ik van! u ook???

IMG_5940Komende week (zaterdag 18 Augustus) is het zover, het Nederlands kampioenschap Olympische afstand Triathlon staat dan op het programma. Twinfield is die dag hoofd/naam sponsor van de triathlon Veenendaal. Een aantal maanden geleden belde Rob Barel (de icoon van de triathlon) mij op of wij wilden sponsoren.

Ik was gelijk enthousiast, omdat we bij Twinfield op zoek zijn naar nieuwe innoverende zaken. De triathlonsport past dan goed in het plaatje en het is ook een sport in opkomst. Jonge mensen zoeken steeds vaker naar uitdagende zaken en een triathlon doen is daar 1 van. Men is op zoek naar de ultieme kick en dan mag het volbrengen van een triathlon (en het maakt niet uit welke afstand) niet op je palmares ontbreken. Met 1.000 deelnemers op 1 dag is Veenendaal denk ik de grootste in zijn soort! De triathlon kun je ook in een team van 3 personen volbrengen waarbij de een zwemt, de ander fietst en de laatste loopt. Er doen 3 teams van Twinfield personeel mee en worden uitgedaagd door een team van Jan Accountants en Schuiteman! Ikzelf zal het fietsonderdeel voor de Twinfield sales voor mijn rekening nemen. Ik hoop toch wel het laatste rondeje door het stadion te mogen fietsen, want dat is die dag voor de sporters die meedoen aan het NK voorbehouden!

 

En dan is er 6 September de Nationale Accountancydag. De klantendag voor Accountants met inspirerende sprekers, lifestyle en cloudoplossingen in een moderne omgeving en natuurlijk zal ik mijn uiterste best doen om uit te leggen en een voorproefje te geven waar wij bij Twinfield mee bezig zijn. Ook Twinfield challenged de status quo weer en zal de visie en trend voor online boekhoudland neerzetten. Ik denk dat wij aan een Twinfield werken waar de online wereld zal denken “zo had ik er nog niet over nagedacht”. Eigenlijk net zoals wij 12,5 jaar geleden als eerste met online boekhouden op de markt kwamen en iedereen dacht dat het maar voor even was. Nu stort iedereen zich op “de cloud” en als je geen echte cloud oplossing hebt tel je niet mee. Maar ja, daar ben je natuurlijk marktleider voor en met Wolters Kluwer als moeder bedrijf hebben wij het echt getroffen, want het is toch een aardige investering als wij Twinfield ombouwen naar een ‘Far beyond accountancy’ oplossing.

 

Ik heb er zin in en als je denkt ik wil er ook bij zijn, of de triathlon bekijken vanuit het VIP gedeelte en/of bij de NAD, schrijf je in!

http://www.twinfieldnad.nl/

Als je dit leest dan binnen 48 uur doen ander komt er niets van!!!

Co-founder Twinfield | Expert in SaaS | Online accounting | Founder Team4Talent | Motivator | Inspirator | Accountant | Triathlon | Speaker

Huissen, The Netherlands �· http://www.andrekwakernaat.com

Facebook Twitter LinkedIn 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *