Twinfield Nationale Accountancydag

De voorbereidingen voor de Nationale Accountancydag zijn in volle gang. Momenteel hebben zich al meer dan 450 accountants aangemeld. Het begon eigenlijk allemaal in de beginjaren van Twinfield met de “ronde tafel conferentie”. Wij nodigden klanten uit om mee te denken over nieuwe functionaliteiten voor het komende jaar. De setting moest een ronde tafel zijn, hadden we bedacht, omdat dan iedereen aan tafel gelijk is. Het maakt niet uit of je bij een groot of klein kantoor werkte.

Andre_FransH_NAD2010We begonnen destijds met zeven tafels. Aan elke tafel zaten zes mensen, zodat we zo’n 42 deelnemers hadden. Heel wat minder dan nu, maar die sessies waren wel heel belangrijk. Daarna werd de Twinfield gebruikersdag voor accountants steeds groter en moesten wij het ronde tafel principe loslaten. Er is ook nergens een hotel of conferentiecentrum te vinden met zoveel ronde tafels! Drie jaar geleden huurden we in de CineMec in Ede een paar zalen; uiteindelijk pasten we met z’n allen maar nét in de grootste bioscoopzaal!

Vorig jaar hebben we weer een flinke slag gemaakt. De naam ‘gebruikersdag’ verviel en we hebben ons evenement de “Nationale Accountancydag” genoemd. Bij Twinfield zat de groei er flink in en dus moesten we een echte studio afhuren. We verbouwden de grote ruimte zodat we een aantal conferentiezalen konden inrichten. Het aantal bezoekers overtrof onze verwachting; sommige accountants hadden zich ingeschreven maar toch ook maar een collega meegebracht! De sfeer, gecombineerd met social media, was heel bijzonder. Dit jaar moet het allemaal weer beter en groter en dat gaat ook gebeuren. Op 28 september ontvangen we nog meer gasten in de Convention Factory in Amsterdam. Ook het aantal TwinApps-partners (bedrijven die een koppeling met Twinfield in hun oplossing hebben geïntegreerd) is weer toegenomen en u zult verbaasd zijn over de verscheidenheid aan oplossingen. Ook internationaal timmeren wij bij Twinfield aan de weg. Leuk om te zien dat er ook gasten uit Engeland, Duitsland en België komen. Natuurlijk is de voertaal Nederlands, maar de keynotes worden live vertaald in het Engels. Net als vorig jaar zal ik weer de dag afsluiten met mijn visie op waar accounting heen gaat in de komende jaren. Het thema van de Nationale Accountancydag is ‘De Ondernemende Accountant': de accountant kan niet meer hetzelfde kunstje blijven uitoefenen, maar moet echt ondernemen om de klanten te blijven bedienen met zijn of haar diensten. Ook daarop kom ik terug in mijn verhaal.

Wilt u er bij zijn? Er zijn nog tickets beschikbaar. Aanmelden is gratis voor accountants en medewerkers van administratiekantoren en kan op www.nationaleaccountancydag.nl!

Foto: Afbeelding gemaakt tijdens de Nationale Accountancydag 2010 in Utrecht. Dagvoorzitter Frans Heitling (oa hoofdredacteur Accountancynieuws) interviewt me op het podium.

Co-founder Twinfield | Expert in SaaS | Online accounting | Founder Team4Talent | Motivator | Inspirator | Accountant | Triathlon | Speaker

Huissen, The Netherlands �· http://www.andrekwakernaat.com

Facebook Twitter LinkedIn 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *