Trainingskamp

trainen_lanzarote_620

Oh ja, mijn blog. Ik realiseer mij dat ik sinds Hawaii geen blog meer heb geschreven. In december ziek geweest, kerst en oud & nieuw er nog tussendoor en toen een krankzinnig drukke januari-maand. Vroeger kon je in het begin van het jaar nog weleens een versnelling terugschakelen, je plannenmakerij goed doordenken, maar die tijd is er niet meer. Februari is ook alweer een drukke maand en een gaatje in de agenda in maart vergt ook al goed zoekwerk. Geen probleem, zolang het leuk en innovatief is. Groeien als bedrijf is het mooiste wat er is.

Bij Twinfield maken we grote stappen met de nieuwe architectuur. Het werkt, het ziet er fantastisch uit en we zijn volop nieuwe functionaliteiten aan het voorbereiden. Iedere twee weken presenteren de development teams hun opgeleverde werk aan de organisatie. Dat is echt zo’n meeting waar ik naar uitkijk. Zo motiverend! Je ziet wat je samen met collega’s hebt bedacht en soms alleen nog in schermvoorstellen hebt gezien nu echt onderdeel worden van de software. Van plaatje naar klikken en werken. Dat is echt inspirerend. Ik zit weer veel in Engeland en Duitsland en hoor uit die markten ook veel goede verhalen. Men gebruikt het nieuwe Twinfield volop en kan onze software waarderen. A dream comes true.

Voor Team4talent gaat het seizoen pas in het voorjaar beginnen. Dat betekent: de wedstrijden. Publiek en fans hoeven niet in de bittere kou op hun sportfavorieten te wachten, dat kan weer als het kwik acceptabele waarden aangeeft. Voor de atleten echter is dit de drukste periode. Bijpraten met sponsoren, nieuwe geldschieters voor de sport en het team enthousiasmeren, acties plannen en draaiboeken voor wedstrijden en trainingsweken maken.

Waar ik dit jaar echt naar uitkijk is de deelname met een deel van het team aan de IRONMAN in Frankfurt. Misschien herinnert u het zich nog: dat is het EK waar Bas Diederen vorig jaar -voor de outsiders nogal verrassend- de derde plaats pakte. Dit jaar stellen wij een beperkt aantal mensen in de gelegenheid om het met ons mee te beleven. We gaan VIP-tickets verkopen, in- of exclusief overnachtingen. Je hebt dan een fantastische dag, geniet van echte topsport en hebt ook toegang tot het Team4Talent onderkomen aan het parcours. Niet achteraf, maar aan de finishstraat. Een bijzondere ervaring!

Het wordt tijd om in actie te komen. Deze week ga ik met de mannen op trainingskamp. We vertrekken donderdag naar Lanzarote en wij verblijven op trisportslanzarote.com. Het ziet er naar uit dat alles fantastisch voor elkaar is. We hebben een eigen team-onderkomen en zwembad om in te trainen. Alles is echt tot in de puntjes geregeld en er hoeft alleen maar getraind te worden. Lichamelijk overdag en geestelijk in de avond. Ik neem zelf ook de racefiets mee, benieuwd hoe de training mij gaat bevallen. Uiteraard zullen we weer filmpjes en foto’s publiceren. Hou daarvoor ook de Team4Talent Facebook pagina in de gaten.

Zoals ik al zei: ik neem ook de racefiets mee. Dit jaar heb ik mezelf een uitdaging gesteld. Als Bas zich opnieuw kwalificeert voor Hawaii, ga ik daar ook fietsen. Net als de atleten wil ik dan de 180 kilometer doen. In de zakenwereld moeten doelen altijd SMART zijn: systematisch, meetbaar, acceptabel, realistisch, tijdsgebonden. Dit doel is, wat mij betreft, haalbaar. Moeilijk, maar niet onwerkelijk. Ik ben inmiddels voorzichtig begonnen met de training, maar het moet nu wat intensiever. Daar gaan de Team4Talent-jongens me bij helpen op Lanzarote.

Ik schrijf deze blog, what’s new, terwijl ik onderweg ben in het vliegtuig van Stuttgart naar Düsseldorf. Straks nog een uur in de auto en dan ben ik thuis. Ik denk terug aan de afgelopen week. Gelukkig hebben we in Europa geen gedoe met tijdzones, anders is al het gereis wel heel zwaar. Ik heb veel nieuwe klanten de hand geschud, kennisgemaakt met 6 nieuwe Twinfield medewerkers en ook volgende week komen er drie nieuwe collega’s bij. Twinfield staat niet stil, we gaan met volle kracht vooruit. Vergelijk het maar met trainen voor de triathlon. Je hoort de atleten niet, maar er wordt heel hard gewerkt om daarna de overwinningen binnen te halen. Tot snel, wellicht in Frankfurt!

Co-founder Twinfield | Expert in SaaS | Online accounting | Founder Team4Talent | Motivator | Inspirator | Accountant | Triathlon | Speaker

Huissen, The Netherlands �· http://www.andrekwakernaat.com

Facebook Twitter LinkedIn 

2 Comments

 1. Theodoor
  March 19, 2014

  Beste Andre,

  Ik wil graag met mijn zwager aanwezig zijn bij de ironman Frankfurt. Op welke manier kunnen we via Team4Talent aan die VIP tickets komen? Wanneer dit niet lukt, kan je ook gewoon op eigen gelegenheid naar Frankfurt komen of moet je vooraf kaarten hiervoor kopen?

  Gr,
  Theodoor Greiner

 2. June 19, 2014

  ik heb je een mail gestuurd

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *