Technologie, dat is mijn passie

De afgelopen maanden hebben wij ons bij Twinfield onder andere bezig gehouden met nieuwe technologie. Echt ongelooflijk wat je kunt doen! Ik heb op de NAD 2011 mijn visie op de ontwikkeling van de accountancy laten zien. Nu is het tijd voor daadkracht. De Twinfield-ontwikkelaars zijn volop bezig en de wereld van SaaS-accounting gaat er anders uitzien. Henry Ford -ik gebruik de uitspraak in vrijwel al mijn presentaties- zei al: “ik maak geen sneller paard, ik bouw een auto”. henryfordandreblogNu kan ik me voorstellen dat je denkt: “kan het dan nog anders“? Ja, dat kan. Wij hebben met een aantal klanten gesproken en die bevestigden dat dit echt weer iets unieks is, iets wat alleen Twinfield kan bedenken. Maar goed, Ik laat je echt in spanning de komende maanden, want het streven is om je op de Nationale Accountancydag 2012 (6 september!) te verrassen met de spectaculaire ontwikkelingen.

Ik ben ook verbaasd over de vooruitgang van een aantal apps voor de iPad. Een kort résumé: Voor Twitter gebruik ik Tweetbot, veruit de beste Twitter-app. Om te presenteren vanaf de iPad gebruik ik Presentation. Erg handig; je maakt een PDF van je presentatie en in de app kun je animaties en geluid toevoegen, evenals links naar een website. De iPhoto-app is ook geweldig in het presenteren van je foto’s. Om snel tekeningen en aantekeningen te maken is Paper een geweldige app. Je moet er wel een pen bij aanschaffen, maar dan zul je er echt plezier aan beleven! De laatste aanrader is Monopoly, beetje duur maar geweldig als je regelmatig op reis bent en wat tijd wilt doden in de verloren uurtjes. Ook kun je met een aantal personen tegelijk spelen en dat maakt het reizen -en zeker wachten!- toch leuker. Een mooie tip tot slot: Linkedin voor de iPad is echt een vooruitgang. Natuurlijk, ze konden niet anders, de iPhone-app was niet meer te handhaven op de iPad. Geweldig om te zien dat je bestaande software kunt blijven verbeteren en iets wat je traditioneel op de pc/mac deed naar de tablet toe kunt brengen. Innovatie, en daardoor milestones maken. Mooi.

Co-founder Twinfield | Expert in SaaS | Online accounting | Founder Team4Talent | Motivator | Inspirator | Accountant | Triathlon | Speaker

Huissen, The Netherlands �· http://www.andrekwakernaat.com

Facebook Twitter LinkedIn 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *