Doorbraak tablets: niets te gek voor een app

Schermafbeelding 2011-02-06 om 09.25.37
<div style=cialis best place to buy

” width=”343″ height=”574″ />Steeds meer die ik ken of tegenkom hebben een iPad. En als ze ‘m nog niet hebben, willen ze er zeker één aanschaffen. Ik gebruik ‘m al vanaf het begin en het is indrukwekkend hoeveel apps (kleine applicaties) er voor de iPad zijn ontstaan. In het begin waren er vooral veel apps die het gebruikersgemak van de grafische user interface (GUI) wisten uit te nutten. Games zijn daar wel het beste voorbeeld bij, zoals de racesimulator RealRacingHD. Zo zijn er duizenden apps met spelletjes, de één nog mooier en slimmer dan de ander. Ik zal niet ontkennen dat ik ook weleens een spel speel op de iPad, maar gebruik ‘m vooral ook voor social media. Een mooi voorbeeld: de app van Flipboard brengt je social media accounts samen en serveert dit in de vorm van een krant. Op die manier krijg ik iedere dag een overzicht van wat mijn netwerk die dag doet, of de dagen ervoor gedaan heeft. Door op nieuws-items te “tippen” ga je direct naar de bron op internet; een website, document, of social media-bron.

Natuurlijk zet ik mijn iPad ook in bij mijn presentaties. Geweldig is de Keynote remote; via deze app stuur ik mijn presentatie via de iPad op de Mac aan. Ik maak graag én veel contact met mensen in de zaal tijdens presentaties; deze app stelt me in staat om dat te doen. Ik kan gewoon door de zaal lopen, toch zien wat de volgende animatie is en wel volop interacteren. Geweldig. De laatste tijd komen er steeds meer “air-apps” uit. Deze maken handig gebruik van WiFi. Zo kan ik via de Air Display-app gewoon op de bank via de iPad op de computer werken of de iPad als tweede scherm gebruiken. Apple TV in huis? De iPad is de afstandsbediening! De laatste app die ik heb geïnstalleerd is de AirSketch. Met deze app kan ik via de browser op mijn computer tonen wat ik op de iPad doe. Het is deze app niet snel te gek. PDF’s? Prima. Foto’s? Draait ie z’n hand niet voor om. Maar het meest cool is toch wel tekeningen maken op de iPad. Ze worden live getoond in de browser en dan kun je ze nog versturen ook. Geweldige tool, ook voor in business. In 2011 zou de tablet ook zakelijk doorbreken, meldden alle trendwatchers de afgelopen tijd. Volkomen juist. De manager anno nu kan niet meer om dit soort geweldige apparaten heen.

Co-founder Twinfield | Expert in SaaS | Online accounting | Founder Team4Talent | Motivator | Inspirator | Accountant | Triathlon | Speaker

Huissen, The Netherlands �· http://www.andrekwakernaat.com

Facebook Twitter LinkedIn 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *