Nationale Accountancydag 2012

Morgen is het weer zover: de Nationale Accountancydag staat voor de deur. De NAD -mocht u dat nog niet weten- is de jaarlijkse klantendag van Twinfield voor accountants. Dat is de dag waar we bij Twinfield met z’n allen een jaar naar toeleven. Verschillende werkgroepen zijn al maanden druk met de voorbereiding. Wat jaren geleden begon als de ‘Ronde Tafel Conferentie’ is uitgegroeid tot één van de toonaangevende conferenties voor accountants. Toen ik nog bij BAAN werkte was er ieder jaar BAANWORLD in een grote stad. Geweldig event: ik heb voor duizenden mensen mogen presenteren in Denver, Genève en Den Haag. Echt erg indrukwekkend. Je ontmoet je klanten én collega’s in een compleet andere setting. Gaaf om te zien dat het hele congresgebouw veranderde in een uitzonderlijke sfeer waar je vanzelf in meegezogen werd. Toen we Twinfield begonnen was het organiseren van zoiets mijn droom. Die droom gaan we dit jaar weer realiseren.

andre_nad_profielWe waren de eerste met online accounting en we waren ook de eerste in de markt die een klantendag organiseerden. Ons initiatief krijgt nu navolging uit de markt; we zien ook andere leveranciers van boekhoudoplossingen klantendagen en events organiseren. Leuk, het geeft aan dat wij, als marktleider, vooroplopen op dit gebied. Concurrenten kunnen niet meer achterblijven; goed voor de markt en de bewustwording dat Online (SaaS, de cloud) niet meer te stoppen is. Dit jaar heeft het marketingteam weer een bijzonder interessant programma samengesteld: inspirerende sprekers, veel diversiteit en meer vakkennis dan ooit tevoren! De rol van dagvoorzitter is in handen van Annemarie van Gaal en zij verzekerde mij dat ze er erg veel zin in heeft. Ook Jeroen van der Schenk zal op zijn eigen wijze weer een rol vervullen.

Aan mij de eer om de laatste keynote van de dag te verzorgen. Na vorig jaar het jaar 2014 te hebben geschetst in de vorm van een film ga ik dit jaar weer terug naar de executie. We zijn begin dit jaar gestart met het werken aan het nieuwe Twinfield. Dat begint nu zodanige vormen aan te nemen dat wij besloten hebben om daar eens dieper op in te gaan. Deze week was Nancy McKinstry (CEO Wolters Kluwer) op bezoek om zelf eens polshoogte te nemen. Ze vertelde mij dat ze geïnspireerd was geraakt door Twinfield. Helaas kan ze morgen er niet bij zijn, maar Kevin Robert (CEO van de divisie Tax & Accounting zal in zijn keynote de visie uit de doeken doen. Een aanrader: Kevin spreekt zelden in Europa, het is geweldig om deze Amerikaan met passie aan het werk te zien.

Er is veel werk verricht en ik ben trots om de vooruitgang in de online boekhoudwereld aan u te mogen presenteren. Opnieuw ‘challengen we de status quo'; eens kijken hoe snel andere partijen in de markt ons nu weer proberen te volgen. Ik heb er enorm veel zin in en het zal zeker de moeite waard zijn!

Co-founder Twinfield | Expert in SaaS | Online accounting | Founder Team4Talent | Motivator | Inspirator | Accountant | Triathlon | Speaker

Huissen, The Netherlands �· http://www.andrekwakernaat.com

Facebook Twitter LinkedIn 

One Comment

  1. September 5, 2012

    André, heel veel plezier morgen. Het zal ongetwijfeld weer een memorabel evenement worden. Volgend jaar kom ik kijken!
    Trudy

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *