Masterclass

Presentatie op M
<div style=generic levitra

asterclass 1″ width=”300″ height=”200″ />Ik sta graag voor groepen. Mag graag mensen duidelijk maken hoe ik ergens tegenaan kijk, oplossingen zie waar anderen vaak problemen tegenkomen. Het zal ongetwijfeld met dat ik ooit leraar was te maken hebben. Bij Twinfield maken we daar gebruik van. Met flinke regelmaat mag ik een groep vertellen hoe wij de toekomst van boekhouden zien. Online, ja. De tijd dat je voor een softwarepakket naar de winkel ging ligt echt achter ons. Twinfield is gebaseerd op SaaS (Software as a Service); je betaalt voor het gebruik van een applicatie, wij zorgen ervoor dat die applicatie en je data op een veilige manier overal via internet toegankelijk zijn.

Zo vertel ik de laatste tijd steeds vaker over XBRL. XBRL is de nieuwe standaard om te komen tot het uitwisselen van financiële rapportages. Eenmaal goed geïmplementeerd levert het systeem grote voordelen op voor zowel ondernemers als accountants. De accountant kan zijn dienstverlening efficiënter professionaliseren, de ondernemer krijgt op tijd inzicht in zijn financiële situatie. Twinfield is voorbereid op XBRL. Graag vertel ik over onze oplossing. We zijn marktleider in online boekhouden en waren dan ook de eerste die de markt vertelden hoe we het gingen doen. Vanaf augustus 2010 krijgen alle gebruikers van Twinfield Online Boekhouden de beschikking over XBRL. Gewoon gratis. Wij vinden dat de functionaliteit integraal onderdeel moet uitmaken van het pakket dat klanten ter beschikking krijgen. Simpel.

Dit jaar zijn we begonnen met het geven van Masterclasses. Alleen voor accountants, maar niet alleen voor klanten van Twinfield. Als je belangstelling hebt, kom dan! Aanmelden kan online. De vorige Masterclass was een groot succes, daarom wijken we nu uit naar een grotere en mooiere locatie: MediaPlaza in Utrecht. Mooi, modern, en goed bereikbaar. De opzet is dat ik iets ga vertellen over XBRL, mijn collega’s houden sessies over Vooruitstrevend Denken en Sociale Media. Vooruitstrevend Denken is de naam van een programma binnen Twinfield waarin we de accountant echt gaan helpen om z’n business ook online te brengen. Sociale Media is bekend, toch? Linkedin, Hyves, Twitter? Die namen heeft iedereen wel gehoord. We gaan niet weer eens uitleggen wat het nou precies inhoudt, maar gaan een stap verder: hoe kun je het nu gaan gebruiken als accountant, hoe ga je er business uithalen.

De komende masterclass is op 20 april. Nog een kleine maand. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus als je er bij wilt zijn, meld je dan aan. Wie mij kent, weet dat ik in mijn presentaties af en toe zijstapjes maak. Daarom nu de vraag: vul samen met mij die zijstapjes in. Laat via een reactie weten waar ik het nog meer over moet hebben. Ik beloof: ik kom er op terug. Tot de 20e!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *