Leren van eerste masterclass

Woensdag 20 januari was de eerste Masterclass van Twinfield. Op een mooie lokatie, landgoed Zonnestraal in Hilversum. Een prachtig oud gebouw, met alle gemakken –en ongemakken- die daarbij horen. Twinfield is gestart met de Masterclasses om accountants de kans te geven aan te haken bij ontwikkelingen in de markt. Je speelt nu mee, hoe zorg je ervoor dat je ook over een jaar, of over een paar jaar nog in het veld staat?

Accountants moeten dus leren. Ik leer ook: van accountants, van d

e feedback die ik krijg op presentaties en inhoud. Want ondanks dat de Masterclass goed bezocht was was is het een sprong in het diepe. Ik liep net door de gang en zag collega’s met elkaar discussieren over hun ervaringen. Dat is goed.

Meer dan ooit moet je kennis en meningen met elkaar delen. En delen; dat is ook een van de boodschappen die ik woensdag heb willen meegeven. Deel je succes, deel je tips, maak elkaar beter. Leer systemen kennen en gebruik ze. Ga de diepte in en wordt een betere professional, of je nu ICT-er, accountant, ondernemer of wat dan ook bent. Dat was nou net het doel van de Masterclass: mensen inspireren om vooruitstrevend te denken en nét een stapje extra te doen.

zp8497586rq