Eindelijk de iPad!

iPad AndreMomenteel ben ik voor zaken in de USA. Eergisteren

vanuit Amsterdam vertrokken met United Airlines en voor het eerst in mijn leven “achteruit” gevlogen. Je denkt als je gaat zitten, dat het hetzelfde is als in de bus of trein zitten, maar nee hoor, je merkt er niets van.

Uiteindelijk veilig aangekomen na 9 uur vliegen (AVATAR en Sherlock Holmes gekeken), langs de douane (altijd een heel gedoe hier), koffer van de band gehaald en in de taxi. Ik had thuis al de route naar Apple-store en een aantal mooie fotolokaties opgezocht en uitgeprint. Ingecheckt in het hotel en op (i)pad naar de Apple store.

Het was er een drukte van belang. Mensen schuifelden langs elkaar heen om in dat Apple-luilekkerland dingen van hun gading te vinden. Echt druk was het pas aan de grote tafels in het midden van de store: iedereen stond daar met de iPad te spelen.

Dat voorproeven hoefde niet zo nodig voor mij. Heb me vooraf flink ingelezen en ik wist dus wel wat ik wilde. Kortom: gelijk naar de balie en daar de 64GB-versie aangeschaft, inclusief hoes en aansluiting voor de beamer. Yes, ik ben de trotse bezitter van een iPad. Hoe bevalt het, vraag je je dan af… Super gaaf! Als je de iPhone gewend bent kun je er zo mee werken.

Ik heb natuurlijk mijn MacBook meegenomen zodat ik de apparaten kon synchroniseren. Nu kan ik ook op de iPad over alle gadgets beschikken. Foto’s kijken is echt een genot; ze worden in een perfecte kwaliteit getoond en je kunt er zo snel mee werken. Echt super. Vanmorgen gelijk m’n Apple-geloof beleden en al mijn mail gedaan via de nieuwe toy. Vrijdag ben ik weer terug en moeten ze op de zaak natuurlijk allemaal m’n nieuwe aanwinst zien. Voorafgaand was er een flinke competitie aangekondigd: wie heeft als eerste de iPad. Nou, ik ben benieuwd of ik er morgen meer tegenkom. Ik ben er klaar voor!

De volgende keer zal ik een recensie schrijven over het gebruik. Nu eerst flink aan de slag hier.

Co-founder Twinfield | Expert in SaaS | Online accounting | Founder Team4Talent | Motivator | Inspirator | Accountant | Triathlon | Speaker

Huissen, The Netherlands �· http://www.andrekwakernaat.com

Facebook Twitter LinkedIn 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *