Aan alle triathleten van Nederland

IMG_7586

Ik hoop dat jullie hebben genoten van het Nederlands Kampioenschap OD in Veenendaal afgelopen zaterdag. Of als deelnemer en/of als toeschouwer. Wij hadden bij Twinfield (Hoofdsponsor van de Triathlon Veenendaal) een flink aantal klanten uitgenodigd.

Danne Boterenbrood en Martijn Dekker hebben voor aanvang van de heren wedstrijd uitleg gegeven aan de klanten. Daarna is Danne zich gaan voorbereiden en heeft Martijn de hele dag de gasten op sleeptouw genomen en heel veel vragen beantwoord. De uitstekende uitleg en de zware wedstrijden hebben zoveel indruk gemaakt dat na afloop iedereen geinspireerd was en sommige volgend jaar zelf gaan meedoen individueel of in een trio.

428875_373454536061132_1374447373_n

Ik heb zelf meegedaan in een trio als fietser en vond het geweldig om door het stadion te fietsen en alle aanmoedigingen te horen. Als dan ook nog eens de speakers Ruud en Wim je aanmoedigen ga je vanzelf boven de 30 gemiddeld fietsen. Ik heb nu zelf eens gevoeld wat dat met je doet! Helaas kwam de jury langszij en wilde mij uit de wedstrijd halen wegens te hard rijden! :-)

Sinds kort is ook mijn zoon Erwin besmet met het virus en heeft al 2 keer een 1/8 en zelfs al een 1/4 volbracht! Maar wat wil je met al die adviseurs van TEAM4TALENT en de geheime tips van Bas Diederen.

Ik ben op woensdag, donderdag en vrijdag zelf wezen kijken bij de opbouw en ik heb diep respect voor de organisatie en de vrijwilligers. De lat lag hoog kwa verwachting aan mijn kant. een groot aantal van ‘opbouwers’ deden ook nog eens mee met een van de wedstrijden en hielpen daarna nog mee met afbreken! Ik ben trots op wat jullie hebben neergezet!

Een greep uit een groot aantal reacties die ik heb ontvangen:

“Waar een kleine sport als triathlon zo groot in kan zijn. Niet te geloven wat die vrouwen en mannen presteren”
Henk van Erp (COO Twinfield)

Namens SOL van harte proficiat met het geweldige resultaat van jullie team afgelopenweekend in Veenendaal.Goede basis voor de Road to Rio. Wij blijven jullie volgen.
Bestuur SOL

Wat een geweldige en leuke dag heb ik gehad in zowel Veenendaal als in Arnhem. Nog meer bewondering en respect gehad voor de triatleten en natuurlijk in het bijzonder die van Team4Talent. Als je het voor elkaar krijgt om met deze weersomstandigheden zo’n prestatie te leveren, dan kan gerust worden gesproken worden van een heldendaad!
Martijn Luttmer (Twinfield)

Wij hebben Zaterdag genoten van prachtige sport. Petje af voor alle atleten die bij die extreme temperaturen dergelijke prestaties neerzetten.
Albert van Mullem (NIC)

 

Nogmaals gefeliciteerd met de resultaten van Team4Talent. Ik was onder de indruk dat de mannen en vrouwen met deze temperaturen zo’n topprestatie konden leveren.
Ge Peters (FD Plaza)

 

Ik denk dat als we op deze wijze de triathlon blijven organiseren en anderen inspireren kunnen we de sport laten doorgroeien. Jonge mensen zijn steeds vaker op zoek naar extreme uitdagingen, waar je het met je kennissen over kunt hebben. Daar hoort een triathlon (en dan maakt de afstand niet eens uit) bij!

Ik ben 52 en heb aardig wat meegemaakt. Ook ik heb diepe dalen en grote hoogtes allemaal voorbij zien komen. Alleen heb ik mijn successen nooit goed gevierd. Daar heb ik afgelopen zaterdag wat aan gedaan door het TEAM4TALENT feest te organiseren (ism Eventonizer) in LUXOR Live. Met meer dan 200 gasten is het een super feest geworden waar sporters, ouders en familie van de sporters, triathleten van verschillende verenigingen, trainers, bestuurders en sponsoren flink aan het dansen waren op de muziek van You&Me, afgewisseld door de dansacts van Elastic Double. Toen AFROBROS om 00:00 uur hun eerste beats liet horen ging het helemaal los. Ooit Bas Diederen, Marc Oude Bennink, Eric van der Linden, John Nagelhout en Peter van Egdom 1 ½ uur op de dansvloer gezien? Nou wij wel! Maar, zoals de engelsen zeggen: “What happened in LUXOR stays in LUXOR!”

De mooiste Tweet was toch wel van:
@MartijnKeijsers

Wat een gru-we-lijke party @t4talent met dank aan @Andrekwakernaat Zelden zoveel triatleten zo hard zien gaan. Bier EN dans. Wheehaa!

305053_492566797437750_1541126372_nOm 01:30 blies You&Me het dak er nog eens af en stond Bas Diederen met de Scheltinga’s tot 2:15 op het podium te dansen. Iedereen weet nu ook dat topsporters ook wel eens 1 a 2.. biertjes drinken. Na afloop nog een gezellige “after party” in Ask De Chef gehad! En om 04:15 lag ik met suizende oren op bed.

Ik heb nog nooit zo’n weekend meegemaakt en ik hoop diegene die aanwezig waren ook niet! Laat dit het begin zijn van iets moois en dat er nog vele TEAMS het TEAM4TALENT voorbeeld zullen volgen. Want dan staan de Atleten in RIO!

 

 

 

 

 

 

Co-founder Twinfield | Expert in SaaS | Online accounting | Founder Team4Talent | Motivator | Inspirator | Accountant | Triathlon | Speaker

Huissen, The Netherlands �· http://www.andrekwakernaat.com

Facebook Twitter LinkedIn 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *