10 jaar Twinfield

Afgelopen week bestond Twinfield 10 jaar. Ik herinner het me nog als de dag van gisteren dat Maurice (Tijhuis, mede-oprichter) en ik elkaar de hand gaven toen we bij de notaris wa

ren geweest, en toch moest ik er door Job Lammers, medewerker van het eerste uur, op geattendeerd worden. Ik ben niet iemand die veel terugkijkt. Liever niet, zelfs. De blik vooruit, daar gaat het om. Vanaf het begin van Twinfield hebben we zo ongeveer alles wat je kunt meemaken wel meegemaakt. En ja, daar zitten geweldige ervaringen bij, maar ook hele vervelende. Dat is nou eenmaal het leven van de ondernemer. Als ik dan toch even terug moet kijken, dan schieten me zo wat uitspraken door mijn hoofd: “massa is kassa”, “als je alles onder controle hebt, ga je te langzaam“, “wie niet waagt wie niet wint” en … “wie er het eerste is wint de pot!”

nieuwpandtwinfieldWat erg goed voelt is dat een aantal medewerkers van het eerste uur nog steeds met volle overgave bij Twinfield werkt en dat we dat ook over kunnen brengen aan onze mensen in Kiev. Een hele andere wereld, 1800 kilometer naar het oosten, maar ook zij voelen zich inmiddels echte Twinfielders! Ik ben er erg trots op wat wij met z’n allen hebben bereikt! We slaan onze vleugels uit en werken steeds internationaler. Mooi om te zien als je op Schiphol komt en twee collega’s tegenkomt: de één gaat naar Noorwegen, de ander naar Kiev en ik stap op een vlucht naar Londen. We kijken over alle grenzen heen, maar vergeten natuurlijk niet om ook in Nederland hard aan de weg te timmeren.

Erg belangrijk is dat wij mooie managementkreten als de why, how en what goed hebben vertaald binnen Twinfield. Het zijn niet alleen maar loze kreten uit een boekje: ze worden toegepast en vormen de basis van ons handelen, door de hele organisatie heen. Ik bedoel daarmee dat we van binnen naar buiten denken en niet van buiten naar binnen. We moeten hierbij de status quo doorbreken. Simon Sinek legt dit erg goed uit tijdens zijn optreden bij TED. Op de Nationale Accountancydag 2010 bleek dat ook weer tijdens onze presentatie. Er komen de komende maanden weer veel nieuwe zaken in Twinfield. Mooie ontwikkelingen waar zowel accountant als eindgebruikers (ondernemers) hun voordeel mee kunnen doen. Ontwikkelingen waar de concurrentie nog nooit aan gedacht heeft. Achter de schermen heeft het geweldige product- en development team hard doorgewerkt om al mijn ideeën te realiseren.

Maar goed, laat ik ook even naar buiten kijken. Wat is een bedrijf zonder klanten? Het klantenbestand van Twinfield groeit dagelijks, en het groeit flink. Wat ik echt heel prettig vind is dat we in staat zijn om ook de klanten van de beginjaren vast te houden. Zij geloven in Twinfield en werken met overgave met ons product. Dat doen ze niet zomaar, natuurlijk. Dus Alfred, Jaap, Hans, Jan, Alexander, Henri, Jos, Jeroen, John, Guilia, Xandra, Stephan, Jos, Fons, Ruud, Frans, Rene, Gooitzen, Theo, Wim, Richard, Ron, Gerard, Erik, Hans, Patrick, Philip, Wil, Arjan, Sander, Arie, Wim, Tjeerd, Dennis, Gert, Jennifer, Martin, Paul, Gert, Marcel, Danny, Herman, Fons, Edwin, Petro, Albert, Rob, John, Nico, Pieter, Ronald, Ge, Xander, Fred, Guido, Cees, Frans, Koos en alle andere die ik vergeten ben: bedankt voor het genoten vertrouwen. Fijn dat jullie er voor ons zijn; wij -dat beloof ik- zijn er ook voor jullie. Nu nog vanaf De Wel in Hoevelaken, ons tweede pand na de start in Wijk bij Duurstede, en straks vanuit ons schitterende nieuwe pand aan De Beek, een steenworp verderop in Hoevelaken.

Co-founder Twinfield | Expert in SaaS | Online accounting | Founder Team4Talent | Motivator | Inspirator | Accountant | Triathlon | Speaker

Huissen, The Netherlands �· http://www.andrekwakernaat.com

Facebook Twitter LinkedIn 

One Comment

 1. Inge Naaijkens
  November 12, 2010

  Hoi Andre,

  Gefeliciteerd hoor!! Jullie hebben toch maar ‘even’ een supersterk bedrijf neergezet. Daar kunnen veel ondernemers wat van leren, en anders ik wel :-) Veel (internationaal) succes de komende 10 jaar! Ik zie je wellicht volgend jaar wel weer!

  Groetjes,
  Inge Naaijkens
  (Ik Begin Voor Mezelf)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *